AnnonceLuk annonce
Go Form glædeligt overrasket over genåbning

04-03-2021

Af Jens Nielsen

Fitnesscentret Go Form i Kalundborg har igen fået mulighed for at byde medlemmer indenfor, godt nok kun til udendørs træning i første omgang, men det er både medlemmer som indehavere glade for.

Fitnesscentre var blandt dem som var sidst i køen med hensyn til at åbne igen ved sidste års tvangslukning, denne gang er de blandt de første, og det er indehaverne af Go Form i Kalundborg, Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen, glade for.

”Det kom som en overraskelse, at vi kunne få lov til at åbne igen og være udendørs. Ved den sidste nedlukning var fitnesscentre jo bagerst i køen, men der må jo ligge nogle vurderinger af, at udendørs motion er sundt for både krop og sjæl, og chancen for at blive smittet udendørs er meget lille,” siger Søren Lund Larsen.

Har flyttet træningsmaskiner udendørs

Sidste år etablerede Go Form en terrasse mellem to af centrets bygninger. Her er der nu blevet sat et stort åbent telt op hvor en del af træningsmaskinerne er placeret, resten står ude i det fri.

”Vi fik lavet terrassen sidste år og udendørs træning bliver mere og mere populært, så det nye telt bliver en permanent løsning, også efter alt er åbnet og vi må træne indendørs,” fortæller Søren Lund Larsen.

For at bruge udendørsområdet skal medlemmerne igen aktivere deres medlemskab, og der må ikke være for mange ad gangen, men Go Form oplyser, at alle restriktioner overholdes og medlemmerne er gode til at spritte udstyret af efter brug, og så vil der være medarbejdere i hele åbningstiden.

Hjælpepakker

Go Form har søgt staten om hjælpepakker efter at alle medlemmers indbetaling er sat i bero, men endnu er der ikke kommet penge.

”Vi har sat alle medlemmer i bero, men nu er det tre måneder siden vi søgte om hjælpepakker, og vi har ikke fået pengene endnu, så vi er glade for en god og forstående bankforbindelse, så det har været nogle tunge måneder,” siger Søren Lund Larsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0