AnnonceLuk annonce
Glad vinder af vaskemaskine til kr. 10,999, -

06-01-2021

Den glade vinder Camilla Askbo, fik den nye AEG-vaskemaskine overrakt af Steen Jensen fra Punkt1 i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det blev Camilla Askbo fra Høng som blev den heldige vinder af en helt ny AEG-vaskemaskine til en værdi af kr. 10.999, -, sponseret af Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg, i konkurrencen som har kørt på TV-Kalundborg.dk i december måned.

En meget glad Camilla Askbo har været forbi Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg for at få overdraget sin præmie, en helt ny AEG-vaskemaskine til en værdi af kr. 10.999, -

Vaskemaskinen er sidste nye model fra AEG med Innovativ SoftWater teknologi som giver utrolig rene vaskeresultater og forebygger vandets skadelige mineraler fra at ødelægge tøjet.

Maskinen har også dampfunktion som giver helt nye muligheder for tøjvask. Dampprogrammet er perfekt til sarte tekstiler og fjerner også effektivt krøller. Damp kan også tilføjes vaskeprogrammet, da det gør vasketøjet dejligt blødt med mindre behov for strygning.

For Camilla Askbo faldt præmien på et heldigt tidspunkt. Hun har i forvejen to vaskemaskiner, den ene er defekt, og den anden er begyndt at spilde vand.

”Det er simpelthen fantastisk, den vaskemaskine jeg har kører på lånt tid, så det var meget passende, og tænkt, at man nu bliver helt glad for at vaske tøj,” siger Camilla Askbo.

Punkt1 i Kalundborg har allerede leveret og opsat den nye vaskemaskine hos den glade vinder.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0