AnnonceLuk annonce
Glad inviterer til ´Yellow Days´ i weekenden

08-11-2018

Salgskonsulent Brian Olsen er klar til at vise den nye Peugeot Rifter frem. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Glad på Slagelsevej i Kalundborg inviterer til ’Yellow Days’ nu på lørdag og søndag, hvor bilforretningen byder på gode tilbud og mulighed for at opleve den nye Peugeot Rifter.

Kunderne skal kikke godt efter de’Yellow Prices’, eller på dansk, gule priser, når Glad i Kalundborg i den kommende weekend har åbent hus, begge dage fra 11 – 16, for med ’Yellow Prices’ er man sikker på at gøre et ekstraordinært godt køb.

For eksempel er den populære Peugeot 208 Envy BlueHDi 100 nu nedsat med 10.000 kr. Ligeledes er der gode tilbud på Peugeot 308, hvor man for bare 10.000 kr. ekstra kan opgradere til Selection Sky udstyr, som bl.a. omfatter 3D-navigation, Apple CarPlay, Aut. Nødbremsesystem, Vejbaneassistent osv.

Gratis vinterhjul eller min. 15.000 kr. i skrotpræmie

Ved køb af en ny Peugeot og ved samtidig finansiering kan kunderne vælge at få et sæt vinterhjul på stålfælge med i handlen eller få min. 15.000 kr. i skrotpræmie for sin brugte bil.

Se også den helt nye Peugeot Rifter

Den nye Peugeot Rifter er en sand mester i praktiske løsninger med høj indstigning og forhøjet siddehøjde, en stor bagklap der åbner op til et rummeligt bagagerum og to store skydedøre, som giver let adgang til kabinen. Den nye Peugeot Rifter kan også opleves i den kommende weekend.

Rifter fås i både en 5- og 7-sæders version i to længder, hvor der kan monteres børnesæder på alle tre sæder i række to. På række tre i den lange version kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen. Bagagerummet rummer hele 775 liter under hattehylden i 5-sæders versionen og helt op til 4.000 liter til loftet i den lange version med sæderne nede.

Kabinen byder i Allure modellen på det prisbelønnede Peugeot i-Cockpit med 8” touchskærm og de nyeste sikkerhedssystemer som Skiltegenkendelse, Vejbaneassistent og Aut. nødbremsesystem.

Lige nu får kunden en introduktionspakke til en værdi af 15.000 kr. med ved køb af den nye Rifter Allure. Luksuspakken indeholder aut. klimaanlæg, Apple CarPlay, læderrat og regn- og lyssensor.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0