AnnonceLuk annonce
En milepæl i firmaets historie er nået

13-12-2019

Indehaver Jacob Glad og markedschef Martin Vang Kristiansen, kunne sammen med medarbejderne fejre at de i 2019 har nået et salgstal på 1000 Ifor Williams trailere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Champagnepropperne sprang torsdag hos Glad Trading A/S i Kalundborg, firmaet havde nemlig nået en milepæl, ved at sælge 1000 trailere på et år.

Tilbage i 2010 blev firmaet Glad Trading A/S etableret på Sydhavnsvej i Kalundborg, som en engrosvirksomhed med import og salg af Ifor Williams trailere i Danmark.

I det første hele kalenderår (2011) blev der solgt 597 trailere, og siden er tallet bare steget år for år, og i 2019 har det lokale firma så nået det magiske tal på 1000 solgte trailere, fordelt på 850 erhvervstrailere og 150 hestetrailere.

”Tusind tak for en formidabel indsats alle sammen, og tillykke med salg nr. 1000, det er mega sejt, det resultat har vi efterhånden gået efter nogle år. Vi nåede 979 i 2017, 962 sidste år, og vi har bare været irriteret over at vi ikke lige kunne runde de 1000 solgte trailer, men det lykkedes så i år,” sagde indehaver af Glad Trading A/S, Jacob Glad, til medarbejderen, efter at champagnen var skænket op for ar fejre det flotte resultat.

I dag beskæftiger Glad Trading A/S i alt otte medarbejdere, og har siden starten i 2010 solgt 7.798 Ifor Williams trailer via et landsdækkende forhandlernet på i alt 12 forhandlere.

”Vi hører tit, at folk der kører forbi på Sydhavnsvej og ser de mange trailere på pladsen tror, at det er de samme trailere der står der dag efter dag, men der er faktisk stor udskiftning i løbet af et år,” siger Jacob Glad.

De 1000 solgte trailere er ensbetydende med modtagelse af ca. 180 fulde læs leveret til Danmark med sættevogn bare i år.

Glad Trading A/S opererer I dag med en landsdækkende markedsandel på 20 – 21% i segmentet 2.001 – 3.500kg trailere, hvor kunderne typisk er håndværkere og entreprenørvirksomheder.

Brexit

Hos Glad Trading A/S følger man udviklingen i Storbritannien.

"I det trailerne er produceret i Wales, som er en del af Storbritannien, så er udfaldet af Brexit af afgørende betydning for virksomheden. Vi håber selvfølgelig på en aftale mellem EU og UK, som sikre fri handel over landegrænser uden told og afgifter,” siger markedschef hos Glad Trading A/S, Martin Vang Kristiansen.

Udvider

Glad Trading A/S udvider i 2019 forretningen med produktet Theault, hvilket er fransk producerede hestebiler, med plads til to heste og med en totalvægt op til 3.500kg, bygget på enten Peugeot eller Renault.

Men også værkstedsfaciliteterne på Sydhavnsvej bliver udvidet i nærmeste fremtid, bl.a. for at skaffe mere plads til klargøring af de mange nye trailere.

Udover salg af trailerrelaterede produkter, så beskæftiger Glad Trading A/S også to personer, som udelukkende arbejder med webdesign, reklame og online markedsføring. Afdelingen for webdesign hedder Glad Creative.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0