AnnonceLuk annonce
Giv et par pinde til hele byens fællesstrik 

27-05-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Netop nu og hele juni kan man sammen med ’bibliotekets Bente’ bidrage til hele byens fællesstrik ved at slå sig ned i strikkehjørnet, og bidrage med nogle pinde, eller man kan låne strikketøjet og arbejde mere koncentreret med det hjemme hos sig selv - biblioteket har garn.  

Slå vejen forbi biblioteket og giv et par pinde til hele byens fællesstrik – der bliver strikket frem til juli måned. Sammen produceres der nemlig et 3 meter langt hylster til et af træerne i Bibliotekshaven, hvorom biblioteket lige har etableret en bænk. Det bliver et rart sted, hvor man kan sidde og nyde solen, drikke en kop kaffe fra bibliotekets automat samtidig med, at man kigger i de netop hjemlånte bøger.

Biblioteket eksperimenterer 

Gennem det sidste års tid har Kalundborg Bibliotek eksperimenteret med, hvordan de kan præsentere borgerne for deres mange forskellige materialer på nye måder. Samtidig ønsker man på biblioteket, at eksperimenterne skal gøre biblioteksrummet til et mere levende sted at gå på opdagelse, og et hyggeligere sted at opholde sig. Biblioteket skal være hele byens dagligstue. 

Til det formål er der udvalgt nogle faste steder på biblioteket, hvor der udstilles bøger og film sammen med genstande og effekter af forskellige slags. Det ene sted tilstræber biblioteket at tilbyde en masse relevant information i flotte rammer, mens man det andet sted arbejder på at bygge udstillinger op, som er ’visuelt larmende’ og som på forskellige måder inddrager borgerne. 

I foråret præsenterede en af kommunens flittige læsere, Hanna Westenaa, fx sin yndlingsbog til inspiration for ikke mindst de mange læsekredse, og senere kunne man dyste i ’Solitaire’ i den midlertidigt opsatte spillebule. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0