AnnonceLuk annonce
Giv et ’like’ og støt op om renoveringsprojekt

19-03-2020

SYMB er lige nu med i kampagnen Underværker, der hjælper fællesskabsfremmende byggeprojekter på vej – og SYMB på Kalundborg station trænger til en tidssvarende renovering. Arkivfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ved en simpel handling som at give et ’like’ samt skrive en kommentar på SYMBs kampagneprofil, er man med til at støtte op om en renovering af SYMBs lokaler og endnu mere liv og aktivitet på Kalundborg Station.  

Foreningen SYMB, der har til huse på Kalundborg station, har store visioner for den tidligere DSB-bygning. SYMB vil renovere og istandsætte dele af ejendommen, og er lige nu med i kampagnen Underværker, der hjælper fællesskabsfremmende byggeprojekter på vej – og SYMB på Kalundborg station trænger til en tidssvarende renovering. Alle kan hjælpe til med at få pengene i hus til byggeprojektet i Kalundborg ved at gå ind på undervaerker.dk, ’like’ SYMB, og meget skrive en kommentar i den forbindelse.

”Planen om dette har i lang tid været undervejs, og nu er der mulighed for, at det kan blive realiseret. Det er ikke nogen hemmelighed, at huset har brug for en kærlig hånd. Så kan der komme endnu flere aktiviteter, som byens borgere og erhvervsliv kan benytte sig af. Puljen vi har ansøgt om, hjælper netop sådanne projekter på vej,” fortæller sekretariatsleder i SYMB Louise Kolbjørn.

Renoveringen omfatter blandt andet en total istandsættelse af SYMBs lokaler Billetsalget, Ventesalen, køkkenet, kontoret og gangarealerne. SYMB har også et tomt pakhus ved perronen. Pakhuset vil SYMB forvandle til et multihus med mange funktioner. Alt sammen faciliteter, der skal komme lokalsamfundet til gavn. 

Et væld af nye aktiviteter

Hvis SYMBs ansøgning får så mange likes og kommentarer, som muligt på Underværkers hjemmeside, og vi er så heldige at blive udvalgt til at modtage puljen, så er det kun et spørgsmål om tid, før vi kan åbne dørene til et væld af nye aktiviteter såsom fx foredrag og workshops, arbejdende værksteder, loppemarkeder, yoga og måske også koncerter,” tilføjer sekretariatslederen. 

Også 1. salen i den tidligere DSB-bygning står for tur, så foreningen kan tilbyde endnu bedre rammer for iværksætteri. Visionen er at lave et spændende kontorfællesskab, hvor lokale selvstændige og iværksættere kan leje sig ind, og sammen med SYMB udvikle et innovativt iværksættermiljø. I januar måned flyttede Kalundborg Flygtningenetværk eksempelvis ind i nogle af lokalerne, som SYMB lejer ud, og blev dermed en del af kontorfællesskabet på stationen – og det er en udvikling, som Louise Kolbjørn gerne vil bygge videre på, ved at ansøge om og forhåbentligt modtage Underværker-puljen: ”Det er enormt vigtigt for os, at kunne tilbyde gode rammer for det lokale erhvervsliv, som er interesserede i at blive en del af kontorfællesskabet og iværksættermiljøet. For at vi kan komme i mål med projektet, er det derfor vigtigt, at så mange som muligt støtter med et like og en kommentar på profilen. Hvis vi for eksempel kan nå helt op på 1.000 likes, er vi meget bedre stillet med henblik på dem, der skal tage den endelige beslutning om, hvor puljen skal placeres.” 

Sådan gør man

Det er let og ligetil. Man kan støtte op om projektet ved at klikke her Tryk på knappen ’like’’, og skriv meget gerne en kommentar til profilen, hvilket giver pluspoint i den endelige afgørelse. 

Læs eventuelt mere om projektet på SYMBs hjemmeside. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0