AnnonceLuk annonce
Girls Night med tøserne

14-08-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 16. august er der Girls Night i Kalundborg Havnepark for alle byens damer - unge som ældre. Alle er velkomne og det er helt gratis.

Sæt kryds i kalderen nu på fredag, den 16. august, da der er Girls Night i Kalundborg Havnepark. Her kan man svinge skørterne til en dansefest, da Mie Esberg fra M. E. DANCE kommer og underviser i 'Dirty Dance Mix' på scenen i havneparken fra kl. 17 – 18.

Klokken 19.30 – 20 er der Girls Night- Quiz, hvor der skal quizzes på storskærmen. Der er en præmie på højkant, men man skal huske at lade telefonen op, den skal nemlig bruges. Derudover kan man få taget venindefotos ved den opstillede fotostation fra kl. 17 – 22.

Endelig vises tøsefilmen over alle tøsefilm - nemlig dansefilmen 'Dirty Dancing' på storskærm kl. 20. Der vil være mulighed for at købe popcorn i Kino Den Blå Engels bod. Ligesom der fra kl. 17 vil være mulighed for at købe rosé, hvid- og rødvin samt andre læskedrikke fra lugen i pølsevognen. 

Egentlig var der lagt op til et stort modeshow i Kalundborg Havnepark, men kun få af byens butikker ønskede at deltage.

Husk at holde øje med Havneparkens Facebookside, da der her er mulighed for at vinde VIP-pladser med gode siddepladser og lækre goodiebags med indhold fra flere af byens butikker bl.a. Louis Nielsen, Costa Kalundborg Kaffe, Matas, Boesen og frisør PEKI.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0