AnnonceLuk annonce
Gin fest i teltet

11-08-2017

Peter Egebæk og Michael Rasmussen, Meny Kalundborg havde inviteret gin-blogger og forfatter Iben Diamant til at fortælle om enebær-eliksirens forunderlige verden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

205 gin interesserede fik en festlig aften da Meny Kalundborg, torsdag aften havde inviteret til gin og tapas i det store telt på Kalundborg Rocker.

Interessen for gin og god mad er stor, hele 205 havde købt billet til et spændende vip-arrangement i teltet på ved Kalundborg Rocker, torsdag aften.

Meny Kalundborg, som stod for arrangementet, havde inviteret gin-blogger og forfatter Iben Diamant til at fortælle om enebær-eliksirens forunderlige verden, samt guide gæsterne i gennem smagningen af seks forskellige gin og to forskellige tonic.

Efter gin smagningen blev der serveret en lækker tapas buffet samt øl, vand og vin.

De mange gæster fik en spændende aften, som også indeholdt bogen, ’Gin, Tonic og Tilbehør’, skrevet af Iben Diamant.

Fakta:

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær, genièvre, kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives professor i medicin, Fransiscus Sylvius, der i 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0