AnnonceLuk annonce
Genvalgt som folketingskandidat

05-02-2021

Folketingskandidat i Kalundborgkredsen for Nye Borgerlige, Tonny Voldby Pedersen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred har afholdt opstillingsmøde. På mødet blev kredsens folketingskandidat valgt.

Tonny Voldby Pedersen Kalundborg er blevet genvalgt som folketingskandidat for Nye Borgerlige.

Tonny udtaler i forbindelse med genvalget:

”Jeg er utrolig glad for igen at blive vist den tillid at være kredsens folketingskandidat. De kommende år kommer til at stå på fortsat oprydning i det offentlige forbrug. Det gælder først og fremmest sociale ydelser til udlændinge samt jobcentrene, som vi skal have gået grundigt efter i sømmene. Jobcentrene skal i højere grad arbejde for borgerne og ikke imod borgerne. Vi skal i hele det nordvestlige Sjælland have fokus på at skabe bedre vilkår for vækst, tilflytning, udvikling og fokus på hvordan vi bruger borgernes penge.” 

Tonny Voldby Pedersen er 47 år, gift og har to børn. Han er officer i Forsvaret. Fritiden går med motionsløb, lidt jagt og deltagelse i bestyrelsesarbejde for friskolen på Røsnæs.

”Tonny er efterhånden et kendt navn i Kalundborg kommune. Han har været opstillet til folketingsvalget i 2019 og bliver en super god folketingskandidat for Nye Borgerlige næste gang der er folketingsvalg. Jeg har stor tiltro til at Tonny benytter det kommende kommunalvalg som en god platform til folketingsvalget, når det engang kommer,” siger Jesper Høgedal, formand for Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred, og fortsætter,

”Vores parti oplever stor medlemstilgang i øjeblikket. Dette kombineret med at vi kom i Folketinget ved sidste valg giver os tro på, at vi står overfor et godt kommunalvalg til november”.

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0