AnnonceLuk annonce




Genvalg til folketingskandidat

11-07-2018

Jeppe Hedegaard Sørensen (R) er netop blevet genvalgt som folketingskandidat.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Det tidligere byrådsmedlem Jeppe Hedegaard Sørensen er netop blevet genvalgt som folketingskandidat i Radikale Venstres valgkreds for Kalundborg og Odsherred, og hans mærkesag er bl.a. motorvej til Kalundborg.

De Radikales formand for Valgkredsen Stig Nielsen er meget glad for at netop Jeppe Hedegaard Sørensen er valgt som folketingskandidat, fordi han er bosiddende i valgkredsen, og kender de lokale og regionale forhold samt problemstillinger. En mærkesag i Jeppe Hedegaards Sørensens politiske virke er, at sikre god infrastruktur også uden for København. 

”Det er ekstremt vigtigt, at region Sjællands første prioritet med at få rute 23 opgraderet til motorvej, bliver gennemført. Næst efter det, så skal rute 22 fra Rønnede, over Næstved og Slagelse til Kalundborg laves. Først når den er etableret hænger Sjælland også sammen på tværs med Lolland og Falster, hvilket vil løfte alt det der ligger vest for København. Folketinget bør prioritere decentral uddannelse, kultur og sundhed. Den voldsomme centralisering af politi og sygehuse, har haft en høj pris, for områderne, der har mistet. Vi er nødt til at have balancen tilbage og fokuserer på mulighederne i provinsen,” siger Jeppe Hedegaard Sørensen.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0