AnnonceLuk annonce
Trailløb: Gentager succesen

29-03-2017

Steen Walther, der står bag Røsnæs Trailløb, er klar til at arrangere mere trailløb på Røsnæs. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Røsnæs Trailløb er netop blevet afviklet i weekenden, og det gik over al forventning, da 315 løbere knoklede rundt i ’bjergene’ i den smukke natur på Røsnæs.

Vejret viste sig fra sin bedste side, og godt 315 deltagere løb over mållinjen til Røsnæs Trailløb i søndags. Der var således rigtig mange, der støttede op om det nye trailløb på Røsnæs ved Kalundborg – både løbere såvel som frivillige, der fik det hele til at gå op i en højere enhed, når så mange mennesker løber på ét sted.

”Det gik super godt, og vi var meget heldige med vejret. Det er så dejligt at komme hjem, og få så fed support lokalt. Vi havde fantastiske sponsorer og så mange, der hjalp til. Folk er utrolig hjælpsomme på Kalundborgegnen, og det gjorde bare, at dagen blev rigtig god. Så det gør vi helt sikkert igen. Faktisk har vi allerede arrangeret, at der skal være trailløb igen weekenden den 7.-8. april, men vi mangler endnu tilladelse fra de forskellige, herunder også Skov & Naturstyrelsen,” siger Steen Walther, der står bag Røsnæs Trailløb.

Derudover har Steen Walther og Ricky Larsen, der er en habil trailløber i Kalundborg, også talt om flere andre muligheder for andre løb, og flere idéer er på tegnebrættet.

”Nu laver vi i første omgang det her, men vi har da forskellige andre ideer, og laver måske igen noget til efteråret. Men næste gang ligger vi i hvert fald trailløbet en lørdag, så vi kan kombinere med, at folk gerne vil hænge lidt ud og hygge. Måske et grillarrangement bagefter, og noget for børn også. Det kunne være et løb, eller nogle andre aktiviteter,” siger Steen Walther.

Positive tilbagemeldinger

Tilbagemeldingerne fra deltagerne har været gode, fortæller Steen Walther, der har lavet et evalueringsskema til alle, så de kan finde ud af, hvad der fungerede rigtig godt, men også hvad de kan gøre bedre.

”Vi har sendt et spørgeskema ud, hvor de kan evaluere på løbet, og det har været meget positivt. Derudover kan jeg oplyse, at ca. 40 pct., der deltog i løbet kom udefra, og altså deraf ca. 60 pct. er fra Kalundborgegnen.”

Steen Walther er fra Kalundborg, men bor i dag i København, han har dog stadig tilknytning til sin gamle hjemegn.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0