AnnonceLuk annonce
Gentager de succesen?

08-08-2018

Byfesten i den store dome som var opstillet i havneparken, blev en succes. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Byfesten i Kalundborg er overstået for denne sommer, men det friske pust i havneparken blev en stor succes, og den store opbakning betyder da også, at man overvejer, om man skal lave et arrangement til byfesten næste år, dog i et lidt anderledes set up.

CF Event, der stod bag braget af en byfest i havneparken i Kalundborg, er meget taknemmelige for den store opbakning til arrangementet, som byens borgere har givet. Ikke mindst de mange frivillige hænder, der sikrede, at festen i havneparken blev en succes. Men hvorvidt, at succesen bliver gentaget ved Anders Kjærulff, der er en af ejerne i CF Event, endnu ikke.

”Vi er så glade og taknemmelig for, at så mange har ville hjælpe og har taget godt imod vores arrangement. Det er slet ikke til at beskrive, hvor god stemning der var i havneparken, og hvor vildt det er, at så mange har bakket op om vores initiativ. Folk var glade, og det var en succes. Men vi ved endnu ikke, om det er noget, vi gør igen. Mine to kompagnoner er ikke i firmaet så meget pt., men vi må se, hvad der sker. Nu skal vi lige puste ud, og så må vi snakke om det,” siger Anders Kjærulff.

Møllebakken – en mulighed

Den store dome var dog ret besværlig at få rejst i havneparken pga. pladsen, og derfor bliver det nok et andet set up, hvis man laver en gentagelse til næste års byfest. 

”Vi har snakket om, at skal vi gøre det igen, kunne det være noget på Møllebakken, og noget der er lettere end en dome. Havneparken gav os udfordringer, men det fungerede jo rigtig fint, og der er også noget hyggeligt ved, at det er et lille område. Men omvendt kunne man på Møllebakken lave flere scener, og lave det sådan lidt som en festival i skoven, ligesom i Skanderborg, bare meget mindre. Men nu må vi se. Som det er nu, løber det lige rundt økonomisk, men det er også helt fint, vi gjorde det ikke for at blive rige, men for at booste byfesten lidt. Der var en masse frivillige, og mange virksomheder var flinke til at sponsorere de ting, vi skulle bruge, men vi havde ingen sponsorater i form af penge i hånden, og det kunne man jo godt søge næste år, hvis det blev aktuelt,” siger Anders Kjærulff, og slutter:

”Men vi er meget taknemmelige over alles opbakning til vores arrangement, og det har da bestemt skabt et grundlag for at gøre noget igen.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0