AnnonceLuk annonce
Gennembrud i drabssag

12-12-2018

Politiet var massivt til stede i Mullerup i forbindelse med drabssagen i juli måned. Arkivfoto: Rene Lind

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands politi er i øjeblikket i gang med ransagning af en adresse i Slagelse som et nyt efterforskningsskridt i drabssagen fra Mullerup søndag den 8. juli 2018, hvor en 29-årig mand brutalt blev likvideret med flere skud.

På forhånd har politiet fået rettens godkendelse af ransagningen, der gennemføres i et forsøg på at finde spor, der kan føre til opklaring af drabssagen, hvor en 29-årig mand fra Korsør blev dræbt af skud. Drabssagen er efter politiets opfattelse et lokalt opgør i et kriminelt miljø.

Politiet ønsker ikke at oplyse nærmere om adressen, hvor ransagningen foregår, og relationen til den dræbte og drabssagen, idet ingen personer hverken forventes anholdt eller sigtet i forbindelse med dagens ransagningsaktion.

Drabet blev forøvet, efter at tre mænd trængte ind på det sted, hvor den 29-årige mand opholdt sig i Mullerup. Efterfølgende flygtede mændene i en sølvgrå Peugeot 206 væk fra gerningsstedet i retning mod Gørlev.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden drabet efterlyst vidner, der har gjort observationer i området omkring drabsstedet i Mullerup og vedrørende flugtbilen både i Mullerup-området inden drabet og i forbindelse med selve flugten fra stedet. Politiet har endnu ikke fået identificeret flugtbilen, som politiet ud fra de foreliggende vidneforklaringer ikke kan beskrive yderligere.

Politiet ønsker derfor igen at efterlyse personer, der har oplysninger om flugtkøretøjet og personer, der på drabstidspunktet måtte have haft rådighed over en bil af det pågældende bilmærke, ligesom politiet stadig ønsker oplysninger eller tip i øvrigt i sagen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0