AnnonceLuk annonce
Generalforsamling for ny S-forening udsættes

27-09-2020

Corona’en er årsag til mange ændringer i diverse kalendere - både herhjemme og kloden rundt. Møder aflyses og udsættes, og sådan er det desværre også med den stiftende generalforsamling, som den nye forening, Socialdemokratiet 2020 Kalundborg, inviterer til.

”Smitterisikoen er desværre for stor, vi følger myndighedernes anvisninger,” forklarer Hanne Vestenaa, talskvinde for den nye S-partiforening i Kalundborg

Mødet skulle være holdt den 1. oktober kl. 19 på Café Hangover i Elmegade 19 i Kalundborg, men det bliver en anden gang og helst inden længe, oplyser gruppen bag den nye forening i en pressemeddelelse.

”Vi glæder os nemlig til at præsentere foreningen og dens fremtid, men vi skal have smitterisikoen minimeret inden. Den er simpelthen for høj i øjeblikket.  Når sundhedsmyndighederne maner til forsigtighed, så følger vi naturligvis de råd, som bliver givet,” lyder det fra Hanna Vestenaa på vegne af gruppen, der står bag den nye partiforening.

Hun takker samtidig for de mange positive reaktioner, som gruppen har modtaget for initiativet med en ny S-partiforening i Kalundborg Kommune.

” Der har været mange opmuntringer,” siger Hanne Vestenaa, og gør opmærksom på, at man fortsat er velkommen til at kontakte hende og Willy Stig Andersen, hvis man ønsker at være med til en styrkelse af Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune. De to er talskvinde/mand for initiativgruppen.

Stifter ny S-partiforening


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0