AnnonceLuk annonce
Genbrug: Ændrede regler gav lang kø

01-04-2020

Køen var lang for at få lov at aflevere sit genbrugsaffald. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter at genbrugspladserne i Kalundborg Kommune blev lukket op tirsdag, er reglerne siden blevet ændret, og det gav kø onsdag formiddag.

I går da genbrugspladsen på Asnæsvej i Kalundborg genåbnede, var reglen, at max 30 biler måtte være på pladsen samtidig. Det gik rigtigt fint uden den helt store ventetid, men den regel var lavet om onsdag, og det gav lange køer.

”Vi oplevede i går at folk kom op til fire personer i hver bil, og lige pludselig var der så alt for mange mennesker på pladsen, så nu er reglerne blevet ændret,” fortalte en af medarbejderne på genbrugspladsen, mens biler blev dirigeret både den ene og den anden vej.

De nye regler er nu, at der max må være 20 personer på pladsen ad gangen ud over medarbejderne, og er der så flere i hver bil, er der ind i mellem kun fem biler som læsser af samtidig, og det gav lange køer onsdag formiddag, hvor rigtigt mange havde fundet vej til genbrugspladsen.

Biler med trailere med haveaffald, byggeaffald og andre ting der skulle på genbrugspladsen, holdt i en lang kø fra Asnæsvej og frem til porten ind til genbrugspladsen. Herfra var der så igen kø frem til bommen, og endelig blev biler linet op i lange rækker, som ventede de på at komme med en færge, på pladsen neden for selve containerne. Herfra blev de så på skift vinket frem. For de flestes vedkommende så varede en tur på ’genbrugen’ en lille halv time, inden der var læsset af, men ingen sure miner, alle tog situationen med godt humør.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0