AnnonceLuk annonce
Gazelle pris for fjerde år i træk

14-12-2019

Nu er der hele fire Gazeller på hylden hos Obel Transport i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Obel Transport i Kalundborg er for fjerde år i træk hædret med en Gazelle-pris fra Dagbladet Børsen.

Vognmand Peter Obel, Kalundborg,har fået endnu en Gazelle pris, det er fjerde år i træk at firmaet bliver hædret med en Gazelle-pris fra Dagbladet Børsen.

En Gazelle er en virksomhed, som i løbet af de sidste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. 

I 2016 og 2017 modtog Peter Obel en Gazelle i sit firma Obel Sten og Grus A/S, som tæller to grusgrave i Sorøområdet og en i Svebølleområdet.

I 2018 modtog vognmandsfirmaet Obel Transport så en Gazelle, og igen i år var der endnu en Gazelle til samlingen, igen i Obel Transport.

Så nu står de fire flotte hædersbevisninger på kontoret på Juelsmindevej i Kalundborg, hvor firmaerne har deres domicil.

Vognmand Peter Obel er ikke i tvivl om, hvorfor virksomheden har succes.

”Succes kommer kun af hårdt arbejde og dygtige engagerede medarbejdere, og vi vil selvfølgelig gerne modtage en Gazelle igen senere, vi hænger i, det kunne være sjovt at prøve en gang til,” siger Kalundborg vognmanden.

Obel Transport har spredt aktiviteterne over mange områder, lige fra kørsel med farligt gods og restprodukter fra industrien i store moderne rustfri tankbiler, til gylletransport, kranbiler, kørsel til bygge- og anlægsbranchen og så råder firmaet over 50 containere som udlejes til private og erhverv.

Grunden til successen hos Obel Transport skyldes hovedsaligt en stor vækst af opgaver med firmaets mange tankvogne, oplyser Peter Obel.

Fire Gazeller i Kalundborg

I forbindelse med Dagbladet Børsens uddeling af Gazellepriser i år, er der tre andre virksomheder i Kalundborg Kommune som er blevet hædret, det er Peder Skotte Autoriseret Kloakmester & Entreprenør, i Føllenslev, Høng-virksomheden MD Anlæg Sjælland samt virksomheden Faurkilde i Snertinge.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0