AnnonceLuk annonce
Gasflasker gav næring til brand

05-10-2016

Ild i et redskabsskur på Egernværnet i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Vestsjællands Brandvæsen blev onsdag formiddag sendt til en voldsom brand i en carport på Egernvænget i Kalundborg, hvor flere gasflasker gav god næring til branden.

Fire store gasflasker gav ekstra næring til en brand i et redskabsrum i forbindelse med en carport på Egernvænget i Kalundborg.

Brandfolk fra stationen i Kalundborg blev alarmeret klokken 10.33, og da de nåede frem havde ilden godt fat i carporten og havde bredt sig til huset som også er bygget af træ.

Branden blev hurtigt slået ned, men carporten er totalskadet, ligesom der er skader på udhæng og en gavl på huset.

Der var ingen hjemme da branden brød ud, derfor var det nødvendigt for brandfolkene at smadre vinduet i hoveddøren for at komme ind i huset og kontrollere at ilden ikke havde fat i væggen inden døre.

Da de første meldinger gik på at gasflaskerne eksploderede blev alt disponibelt mandskab fra stationen i Kalundborg sendt til stedet, men hurtigt kunne flere af bilerne returnere.

Branden årsagen skal måske findes i noget tovværk som ejeren af huset havde brændt enderne på en time før branden blev opdaget.

Der var ingen hjemme i huset da branden brød ud, det var en genbo som så røgen fra carporten og ringede 1-1-2Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0