AnnonceLuk annonce
Gammel kending med nyt firma

18-05-2017

Allan Andersen klar med helt nyt firma. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Allan Andersen, Kalundborg, har netop startet et helt nyt firma ’Flise- og Terrasserens’, hvor gamle slidte og beskidte fliser bliver så gode som nye.

I omkring 14 år havde Allan Andersen, Kalundborg, et velrenommeret tagrensefirma, det blev solgt for efterhånden et par år siden, men nu er Allan Andersen igen klar med et nyt firma, men hvor det førhen var arbejde i højden, er han nu kommet helt ned på jorden. Nærmere bestemt udfører Allan Andersen nu flise- og terrasserens, typisk for private kunder.

Rigtigt mange kender problemet med beskidte fliser, og ikke mindst flisepest gør terrassen kedelig.

”Flisepest er en svampeart i lighed med mos, og begge dele elsker sur luft, og når luften er sur, så er det fordi, den er for ren, så der er faktisk ”for lidt forurening” i luften, derfor har flisepesten gode vilkår. Førhen var der mere industri, der svinede. Ligesom der var et oliefyr i hvert eneste hus, og lastbiler uden partikelfiltre, men i dag er luften meget mere ren, og det giver flisepest”, fortæller Allan Andersen, indehaver af firmaet ’Flise- og Terrasserens’, og fortsætter:

”Flisepesten angriber betonen, og overfladen på fliserne bliver ødelagt, og så begynder fliserne faktisk at smuldre.”

Allan Andersen har løsningen til at fjerne flisepest og mos. Belægningen højtrykrenses med 180 bar, herefter skal overfladen tørre, hvorefter den imprægneres.

”Hinden på fliserne fjernes, når man højtryksrenser, derfor er det så vigtigt, at få imprægneret efter, at det er renset”, siger Allan Andersen.

Firmaet ’Flise- og Terrasserens’ renser både beton- og træoverflader, ligesom der tilbydes en vedligeholdelsesaftale med algebehandling, så overfladen er pæn i mange år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0