AnnonceLuk annonce
Gallapremiere og modetøj i Kino

10-07-2018

Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen, der ejer Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Kino Den Blå Engel kan man onsdag den 18. juli opleve to’eren til den populære Mamma Mia film The Movie fra 2008, men ikke på helt almindelig vis i biografen i Kalundborg.

Onsdag den 18. juli er der gallapremiere på Mamma Mia - Here We Go Again, i Kino Den Blå Engel i Kalundborg, hvor også Butik A, der ligger i Kordilgade i Kalundborg, vil vise det sidste nye modetøj. Der vil i den forbindelse gå piger rundt i tøj fra Butik A i foyeren, og servere blå drinks til alle gæsterne, inden filmen kl. 19.

”Vi holder arrangementet, fordi vi gerne vil lave noget sammen med byens butikker. Det er sjovt at holde noget lidt anderledes, og det er jo en god anledning til, at en masse damer/piger kan se det sidste nye skrig inden for mode, og samtidig se en rigtig tøsefilm,” siger Annette Sønder Nielsen, der ejer Kino Den Blå Engel sammen med sin bror, Brian Sønder Andersen.

Mamma Mia filmen fra 2008 var utrolig populær verden over, således også i Danmark – og i Kalundborg, hvor Kino Den Blå Engel viste filmen i fem uger.

”Vi håber selvfølgelig på, at to’eren bliver lige så populær, og at en masse vil komme ned og se den, og især nogle damer, nu vi laver sådan et arrangement,” siger Annette Sønder Nielsen.

Billetter til forestillingen skal betales i forbindelse med bestilling på hjemmesiden (reservation er ikke mulig). Billetsalg er begyndt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0