AnnonceLuk annonce
Gallakoncert med ungt talent

07-09-2020

Der er gallakoncert på Musisk Skole den 11. september med Dina Kristensen. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Dina Kristensen afslutter den 11. september 2020 talentlinjen på Musisk Skole Kalundborg med en gallakoncert med egne sange.

Dina Kristensen har fulgt den 3-årige talentlinje med Sangskrivning og Musikproduktion som sit hovedfag, hvilket koncerten den 11. september naturligvis vil bære præg af

Hun begyndte allerede som 12-årig at skrive sine egne sange – mest i pop/”singer-song-writer” stilen. Inspirationen til sangene kommer fra Dinas eget liv og fra de folk, hun møder. Sangene handler om livet - og om livets ”op-og-nedture”. 

Sangene må gerne udtrykke en historie, synes Dina Kristensen – og gerne noget vigtigt, der rører hende, og som måske også rører andre. Sangene er, for hende, en fin måde at fortælle om ting på, som det normalt kan være svært at sætte ord på. Men det at synge dem for andre er også noget helt særligt: ”Der går lidt historie-fortæller i mig, når jeg synger mine sange for andre, og det er noget helt specielt at få lov til at synge mine sange for et større publikum.”

Medvirkende:

  • Dina Kristensen – Klaver, Guitar og vocal
  • Silas Lillevang – Klaver
  • Emilie Ravn Larsen – Cello
  • Viggo Fischer – Bas
  • Ulla Wille – Violin
  • Peter Rønn – Trommer

Gallakoncerter bliver afholdt på i Musisk Skole Kalundborgs koncertsal fredag den 11. september kl.19. Der er gratis adgang, men bestilling af billetter er nødvendig.

Bestilling af billetter kan ske på www.kalundborg.dk/musiskskole


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0