AnnonceLuk annonce
Gallakoncert i Kalundborg

09-04-2019

Lone Wernblad, arrangør af Nordisk Kulturfestival.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 26. april er der gallakoncert på Musisk Skole i Kalundborg i forbindelse med afslutningen på Nordisk Kulturfestival i Kalundborg Kommune. 

Gallakoncerten, der foregår fredag d. 26. april på Musisk Skole er en kulminationen på al den nordiske musik, der er blevet spillet i april måned. Nordiske kunstnere vil mødes i et samspil, der krydser både genrer og alder. Det bliver en koncert med traditionel folk, jazz og rock. Derudover vil sangelever synge Lone Wernblads sange, akkompagneret af Nordisk Strygekvartet.

Afslutningsvis går Marie Bergman på scenen. Marie Bergman har indspillet 18 cd’er, og har modtaget mange priser for sin musik, bl.a. en Grammy for bedste svenske tekster. Hun har desuden sunget sammen med Sanne Salomonsen til svensk Melodigrandprix, og har været med Allan Olsen på Turné sammen med bl.a. Annika Åkjær og Randi Laubæk. Gallakoncerten bliver med andre ord en ren nordisk cocktail med kunstnere fra hele Norden, der spiller med på hinandens værker.

”Min tanke bag denne koncert er, at lade folk fra Norden mødes og spille sammen, at lade professionelle musikere møde børn, og få dem til at mærke, at alle bliver beriget af hinanden. At sætte generationerne i spil, så vi måske, et øjeblik, glemme de grænser, vi lige nu i min optik har alt for meget fokus på. Så både de medvirkende og publikum kan mærke, at når vi glemmer dem, så er der ikke så lang fra Nord til Nord og fra 0 - til 100 år,” fortæller Lone Wernblad, der er arrangør af Nordisk Kulturfestival.

Billetter til gallakoncerten købes via www.nordiskkulturfestival.dkeller på bibliotekerne i Kalundborg Kommune.

Masterclass med Marie Bergman

Lørdag den 27. april kan man også lære mere om sang og toning med Marie Bergman. Det er en unik mulighed for undervisning af en meget dygtig og nyskabende kunstner. Masterclass’en foregår på Musisk Skole fra kl. 10 – 15 og tilmelding og betaling foregår også via www.nordiskkulturfestival.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0