AnnonceLuk annonce
Gæt prisen på dit hus og vind gavekort

17-01-2019

Fra venstre, Thomas Andersen, Steffen Sørensen og Githa Klarstrup fra Realmæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Realmæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby har her i januar sat gang i en hammerslagskonkurrence hvor husejerne kan gætte prisen på deres hus og måske vinde et gavekort til Coop.

Mange kender udsendelsen Hammerslag på DR1, hvor to hold ejendomsmæglere skal gætte prisen på udvalgte huse, nu har det lokale ejendomsmæglerfirma Realmæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby sat gang i deres egen hammerslagskonkurrence.

Alle som for vurderet deres hus i januar måned af det lokale ejendomsmæglerfirma, får chancen for at vinde et gavekort på 300 kroner til en af Coops butikker, hvis de kan gætte salgsprisen på deres hus inden for plus-minus 10%.

”Når vi er ude at vurdere en ejendom så får sælgeren et skema hvor de så skriver den pris som de mener huset skal sælges for og jeg har så skrevet min pris på et stykke papir, og er vi inden for plus-minus 10% i forskel så får sælgeren et gavekort på 300 kroner, og faktisk så er der mange som gætter rigtigt, de fleste ved godt hvad deres hus er bør sælges for,” fortæller Steffen Sørensen, medindehaver af Realmæglerne Klarstrup og Sørensen.

Steffen Sørensen oplyser endvidere at der er godt gang i hushandelen selv om det er januar,

”Den billige finansiering gør at mange vil kunne sidde lige så billigt i deres eget hus som i en lejet lejlighed, så derfor er der godt gang i salget, især i ejendomme op til 1,5 million kroner” siger ejendomsmægleren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0