AnnonceLuk annonce
Succes "tvinger" dem fra hus og hjem

12-11-2016

Charlotte og Eskild Junge er flyttet fra deres hus for at få plads til flere gæster på Gaardhotellet. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Charlotte og Eskild Junges Gaardhotel er så stor en succes, at de har måtte flytte fra hus og hjem for at få plads til flere gæster.

I februar flyttede Charlotte og Eskild Junge, sammen med deres to børn, til Tømmerup, da de manglede værelser på deres Gaardhotel i Kærby.

”Vi manglede værelser, og det var en god mulighed, da vi havde restaureret hovedhuset, hvor vi selv boede. Nu har vi fået seks ekstra værelser der i stedet,” siger Charlotte Junge.

Der er nu 12 værelser på Gaardhotellet, men det er ikke ét for meget, da Charlotte og Eskild Junge har booket hotellet op for resten af året.

”Det er skønt, at vi har så mange trofaste kunder. Mange er fra Novo og Statoil, og vi har også nogle fra NOV. Det er typisk længerevarende ophold, der er tale om, da det ofte er ingeniører og teknikere, der er her for at arbejde. Vi har fx mange amerikanere, brasilianere, franskmand, tyskere, englændere og svenskere,” fortæller Charlotte Junge og fortsætter:

”Nogle tager hjem i weekenden, men der er også en del, der bliver. Derfor er det også vigtigt at gøre det så hjemligt som muligt her hos os. De, der kommer arbejder rigtig meget, og de vil derfor gerne have den service, der typisk er på et hotel, men samtidig vil vi gerne gøre det så hjemligt som muligt her.”

Hotel og hjem i ét

På Gaardhotellet er der rengøring, vaskeservice, morgenmadsbuffet og aftensmad, serveret fra Slagter Jakob i Kalundborg.

”Så det er som at bo på almindeligt hotel, men det der er forskellen er, at her kan man have sin egen vin med, man kan selv gå ud i et af vores tre køkkener og lave morgenmad, hvis man ikke gider morgenmadsbuffeten, og har man lyst til at bage en kage en eftermiddag, står det også frit for,” siger Charlotte Junge.

Charlotte og Eskild Junge startede Gaardhotellet i 2013, og har siden da fået mere og mere travlt. De har udelukkende erhvervskunder, da det er den målgruppe, de satser på.

”Vi har en overgang forsøgt os med turister også, men det fungerer bedre for alle, at vi holder os til erhvervskunderne, da vi også holder rigtig mange møder her. Derudover skal der være ro for vores gæster til at arbejde, hvilket det ofte er brug for. Det frirum, vil vi rigtig gerne kunne skabe, og det kan vi, når vi holder os til vores målgruppe, som er erhvervskunder,” fortæller Charlotte Junge.

Da Charlotte og Eskild Junge startede hotellet, var de kun dem selv. I dag er der fire mere ansat. To, der booker møder mm., og to, de gør rent.

”Jeg byder velkommen og tager mig ellers af en masse praktiske ting. Nogle ønsker et, andre noget andet, og vi skræddersyer opholdet til hver enkelt. Det er en del af konceptet, for man netop skal føle det så hjemligt som muligt,” siger hun.

Visuelt inspirerende

Udover erhvervskunderne, der ofte er på gaardhotellet i længere perioder, kan man også arrangere hyggemiddage for sit firma hos Charlotte og Eskild Junge. Ligesom grill arrangementer og vinsmagning i firmaregi var populære i sommer.

”Det ligger mig meget på sinde, at det skal være inspirerende for dem, der holder møde herude. Vores mødelokale er indrettet som en jagtstue, og det er jo lidt anderledes fra, hvad man normalt ser, når man holder møde ude med sit firma. Derudover har vi altid bål udenfor, og pejsen er altid tænd. For mig handler det meget om hjemlige hygge,” siger Charlotte Junge.

Design Hotel

Gaardhotellet er i øvrigt udvalgt blandt mange hoteller til at være et af Design Accommodations anbefalede. Sammen med et hotel i København og et på Samsø er Gaardhotellet udvalgt som de eneste tre hoteller på Sjælland til at være Design Accommodation.

”For Design Accommodation handler det om, at noget skal være lidt anderledes, lidt utraditionelt, og det mente de altså, at vi er, og det er vi selvfølgelig meget glade for, især fordi, det også viser, at vi kan herude i Kalundborg,” siger en glad Charlotte Junge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0