AnnonceLuk annonce
Gårdbutik inviterer til sommerfest med helstegt pattegris

30-06-2021

Jacob Stavnskær, indehaver af Kærby Gårdbutik, inviterer til sommerfest med helstegt pattegris lørdag d. 24. juli. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kærby Gårdbutik inviterer alle interesserede til sommerfest med livemusik, helstegt pattegris, gode vine og lækker dessert.

Først i maj måned åbnede Jacob Stavnskær Kærby Gårdbutik i Kærby. Siden har der været rigtigt mange kunder forbi for at købe grøntsager, jordbær og ny opgravede kartofler.

Jacob Stavnskær kan godt lide at skabe noget, og inviterer derfor til en stor sommerfest for alle interesserede lørdag d. 24. juli kl. 17.

Der bliver sat et stort telt op på Jacobs velfriserede græsplæne, der helsteges en Duroc pattegris fra Lykkensgaard på Røsnæs, kok Mia Reesen fremtryller lækre salater og der sluttes af med en dejlig jordbærdessert.

”Jeg vil gerne sætte noget i gang, skabe noget, og selvfølgelig sætte ekstra fokus på vores gårdbutik, og så har vi nogle hyggelige rammer til sådan en sommerfest,” fortæller Jacob Stavnskær, indehaver af Kærby Gårdbutik på Kærbyvej 13 i Kærby

Meningen med sommerfesten er, at det skal være hyggeligt, der skal være god mand og der vil også være livemusik ved musiker Torben Schmidt, og måske kigger den lokale sangerinde Agnes også forbi.

Til sommerfesten vil der være mulighed for at købe øl, vin og vand og Stub Vingård på Røsnæs kommer forbi og præsenterer deres vine, som man også har mulighed for at købe til maden.

Pris for at deltage i sommerfesten er sat til kr. 249,- og billetterne kan købes via mobilpay eller i Kærby Gårdbutik

Se mere – klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0