AnnonceLuk annonce
Går du med drømmen om at blive din egen chef?

02-07-2019

Kalundborgegnens Erhvervsråd udbyder kursusforløb for dig, der gerne vil starte egen virksomhed

Hvad: Iværksætterkursus i samarbejde med Zealand

Hvornår: 2. september 16.30

Hvor: Kalundborgegnens Erhvervsråd, Bredgade 44, 1., 4400 Kalundborg

Sommerferien banker på døren, og vi får en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Det giver tid til refleksioner over, om man egentlig er der, hvor man har lyst til at være. Måske er det tid til jobskifte, ny uddannelse eller måske drømmen om at starte sin egen virksomhed bliver vakt til live. Kalundborgegnens Erhvervsråd hjælper mange iværksættere med at starte en virksomhed op, og står også klar til at hjælpe dig i gang.

Samarbejde med Zealand

Kalundborgegnens Erhvervsråd samarbejder med Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, om et 13-ugers iværksætterforløb for personer, som enten har en nyetableret virksomhed eller som overvejer at slippe trygheden ved en ansættelse og blive selvstændige. Udover undervisere fra Zealand vil der være oplæg fra lokale eksperter inden for:

  • Jura
  • Bank
  • Revision
  • Innovation i virksomheden

Medlemmer af Erhvervsrådet har været på kursus

Susan Holm Walentin har deltaget på kurset i foråret og er meget glad for det, hun har fået med. Hun har lige trykket på knappen til at starte sin virksomhed og har netop været til eksamen i sin egen virksomhed. Hun blev prøvemedlem i Kalundborgegnens Erhvervsråd i januar 2019 og kom med i Netværket for Minivirksomheder og Iværksættere, hvor netop erfaringer med etablering af virksomhed og det at drive en virksomhed bliver vendt på kryds og tværs.

Har været på forkant

”Nogle af undervisningsgangene har jeg været på forkant, fordi vi i netværket i Kalundborg har haft oplæg om emnet. Og jeg kan se, at jeg er meget på forkant i forhold til netværksdannelse, da det også har været et af kursets formål. Så der er Kalundborgegnens Erhvervsråd på forkant,” fortæller Susan Holm Walentin og fortsætter:

”Jeg er helt sikkert blevet sparet for nogle dyre lærepenge ved at deltage i kurset, og jeg har haft muligheden for at være mere målrettet i min opstart af virksomhed, fordi jeg har haft viden inden for mange forskellige områder, som jeg ikke anede, jeg kunne have stor gavn af at vide noget om.

Jeg kan kun anbefale kurset til alle, der overvejer eller er sprunget ud som iværksætter. Det eneste jeg kunne ønske i tillæg, var et modul med overskriften: At være pårørende til en iværksætter,” afslutter Susan Holm Walentin.

Tilmelding til Iværksætterkurset

Alle kan deltage i kurset og du behøver ikke at være medlem af Kalundborgegnens Erhvervsråd for at være med. Erhvervsrådet tilbyder dig seks måneders gratis medlemskab ved kursusstart, som bl.a. indebærer, at du kan deltage i netværk med andre iværksættere og få individuel vejledning ved en erhvervskonsulent.

Tilmelding til kurset sker på Zealands hjemmeside: https://www.zealand.dk/modul/ivaerksaetteri/

Du er også velkommen til at henvende dig på Erhvervsrådets kontor, Bredgade 44, 1., 4400 Kalundborg, så hjælper vi dig med tilmeldingen.

Overvejer du at starte egen virksomhed, er du velkommen til at kontakte erhvervschef Jens Lerager på telefon 30 73 77 31. Læs mere på Kalundborgegnens Erhvervsråds hjemmeside https://www.kalundborgerhverv.dk/ivaerksaetter/ivaerksaetterkursus/

Fakta

Det er vigtigt for fornyelsen og dynamikken i et lokalsamfund, at der skabes nye virksomheder. Nye virksomheder bidrager til jobskabelse og skærper konkurrencen. Overlevelsesraten for nyetablerede virksomheder i Kalundborg kommune ligger på omkring 56 %, lidt over raten på landsplan. Overlevelsesraten måler på, hvor mange virksomheder, der har overlevet de første tre år.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0