AnnonceLuk annonce
GLA:D Træning til dig med slidgigt i knæ- eller hofteled

13-12-2019

Fysioterapeut Pernille Skovsgaard. Foto: Jens Nielsen

Go´ form fysioterapi ved Pernille Skovsgaard, starter nyt GLA:D forløb op i starten af januar 2020, for dig med slidgigt i knæ- eller hofteled.

”GLA:D er er et specifikt uddannelses- og træningstilbud til alle med symptomer på artrose (slidgigt) i knæ- eller hofteled. Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation.” Fortæller Pernille Skovsgaard.

GLA:D træning løber over 8 uger og indeholder undervisning, teori og fælles træning 2 x om ugen.

Den gode historie

Kelly Sandberg som deltog på et GLA:D forløb i efteråret fortæller. ”Det har været godt at få en detaljeret information om den smerte man kan have i sine led, at blive dus med sin smerte, og fx få en viden om, hvor meget smerte man må have, uden at det er en dårlig ting. Den meget fokuserede træning under forløbet er også rigtig god … ikke kun har den givet mærkbare resultater, men den har også bragt fokus på de vigtige elementer af ens fremtidige træning, herunder den rette opvarmning og fokus på det tekniske i øvelserne, som er vigtige at holde fast i fremadrettet.”

Det næste GLA:D forløb starter op i starten af det nye år (januar 2020). Mere information og tilmelding hos Go´ form på Hareskovvej.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0