AnnonceLuk annonce
Fuldt hus til god mad og jazz

17-07-2020

Gårdhaven på Reersø Kro er et tilløbsstykke. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sommeren har givet masser af travlhed på Reersø Kro. Den første af fire aftener med jazz og god mad var udsolgt.

Torsdag aften var Reersø Kro fyldt med gæster til dejlig mad og svingende jazz. Det var Løvenskjolds Jazzcirkus som satte gang i den første af i alt fire torsdage aftener, med masser af stemning i kroens gårdhave.

Mange danskere er blevet hjemme i ferien, og det smitter også af på Reersø Kro, der er travlhed hver dag, både med gæster ude fra, men også de lokale er flinke til at bakke op.

”Det er nærmest som uge 29 i Skagen, her er travlhed. Vi kan godt fornemme at mange danskere holder ferie hjemme i år, men som altid så støtter vores lokale også godt op om kroen, det er vi selvfølgelig meget taknemmelige for,” fortæller Jens Nielsen, indehaver af Reersø Kro.

Ud over kroens specialitet, pandestegte ål, så kommer gæsterne også for at spise andre fisk som rødspætte, smørstegt pighvarfilet, og så er sommermenuen blevet godt modtaget.

”Vi sælger rigtigt meget fisk, men vores tre-retters sommermenu er også blevet et hit,” siger Jens Nielsen.

Sommermenuen består af, Rødtunge mousse på bund af krydderurte salat, Kalvemørbrad med sommerkål, nye gulerødder og kartofler samt kalvesky og Isfragilité med coulis af bær og sommerens friske bær.

De populære jazzaftener fortsætter hver torsdag frem til og med d. 6. august, hvor Løvenskjolds Jazzcirkus underholder i kroens gårdhave.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0