AnnonceLuk annonce
Fuldt hus til Bingo Show

26-05-2019

Der var fuldt hus til Menys bingo show i Røsnæshallen søndag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Søndag eftermiddag var Røsnæshallen fyldt til bristepunktet, da Meny Kalundborg sammen med Støtteforeningen for RGI og Røsnæshallen afholdte Bingo Show.

Der var meldt fuldt hustil Bingo Show søndag eftermiddag i Røsnæshallen, hvor der kunne vindes præmier for 120.000 kr., og hvor den kendte banko-entertainer, Banko Carl, var opråber. Meny Kalundborg stod, sammen med Støtteforeningen for RGI og Røsnæshallen, for arrangementet.

”Vi havde faktisk 100 billetter tilbage i morges, men da vi skrev ud, at det var bingo vejr, og at vi stadig havde billetter, røg de sidste. Vi er 800 til bingo show her i dag,” fortæller købmand, Peter Egebæk.

Når man havde banko, var der imidlertid lidt andre regler end på vanlig vis, da man i stedet for at råbe "banko", skulle råbe "Meny", hvis man ville have en ekstra gevinst. Glemte man denne lille regel, fik man naturligvis sin præmie, men måtte undvære ekstrapræmien.

Kør en Ford Focus i et halvt år

Til Meny Bingo Show var der således gode muligheder for at vinde præmier, blandt andet fik de ti personer, der sad til både højre og venstre for den person, der vandt en gevinst, sidegevinster. Derudover var der kinesisk lotteri samt hovedpræmien - brugsretten til en helt ny Ford Focus i et halvt år, leveret af Ford forhandler Hans Frederiksen A/S.

Vi har ikke haft præmier for så mange penge tidligere,” siger Peter Egebæk, der er utrolig glad for den store opbakning.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0