AnnonceLuk annonce
Fangekor på Postgaarden

25-10-2020

Koncert med Fangekoret på Postgaarden søndag eftermiddag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fangekoret sang søndag eftermiddag på Postgaarden, men udover de mange fine sange, var der indimellem også fine anekdoter om livet.

Det er Kalundborg Blues- og Jazzclub, der står bag arrangementet med det populære Fangekor, der i de seneste 12 år har sunget på scener rundt omring i Danmark, og altså søndag eftermiddag optrådte på Postgaarden i Kalundborg. Formand for Kalundborg Blues- & JazzClub, Dorte Birch, bød velkommen til både fangekor og gæster.

Koret optrådte med sange, som korsangerne selv har skrevet. Derudover fortalte de om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. 

Louise Adrian har i mere end 22 år været ansat i Kriminalforsorgen, hvor hun har spillet, sunget og skabt musik med nogle af landets hårdeste kriminelle i Vridsløselille Statsfængsel. Det er på den baggrund at hun har startet Fangekoret, som tæller både nuværende indsatte og ex-indsatte og kommer fra forskellige fængsler i Danmark. Ydermere har Louise Adrian også været primus motor for Café Exit, som er en organisation, der tager sig af indsatte og ex-indsatte, og prøver at hjælpe dem til en kriminalitetsfri hverdag.

Det er blevet til mere end 500 kirkekoncerter i de sidste 12 år, og der er pt. to års ventetid på at få besøg af Fangekoret.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0