AnnonceLuk annonce
Frivillige sikrer at 750 gæster kan holde bierfest

19-04-2019

Jerslev Stadthalle er klar til at tage imod 750 gæster til bierfest lørdag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Omkring 40 frivillige fra Fuglede IF bruger flere dage af påsken for at 750 gæster kan holde bierfest i Hvidebækhallen i morgen lørdag.

I år er det er fjerde gang at Fuglede IF arrangerer bierfest påskelørdag, og det kan kun lade sig gøre fordi en række af frivillige yder et stort stykke frivilligt arbejde.

I ondsags blev scenen sat op, her var de første frivillige i aktion, men fredag fra morgenstunden er Hvidebækhallen blevet omdannet til Jerslev Stadthalle og er klar til at tage imod 750 gæster til bierfest, takket være op mod 40 frivillige fra Fuglede IF som bruger flere dage af deres påskeferie.

Når gæsterne lige over middag træder ind i Hvidebækhallen er hallen pyntet op, bordene er dækket og der er sat stole frem til alle 750 gæster, der er nemlig udsolgt, eller næsten, kun 30 billetter er der tilbage til det, mange betegner som årets sjoveste fest, hvor stort set alle kommer i tyrolertøj og så er der ellers bierfest non stop til kl. bliver 20.

Blandt de mange frivillige som yder et stort stykke frivilligt arbejde både fredag og hele lørdagen, er Naja Ina Svensson, som gennem flere år har brugt flere dage af påskeferien til at være med til at arrangere bierfest.

”Det er bare super hyggeligt at være med, det er fællesskabet som gør at man gider, og så er mange af dem som er med de samme år efter år, så alle kender hinanden, det er det hele værd,” siger Naja Ina Svensson, mens der bliver lagt duge på bordene.

Så der er fadøl i literkrus, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen, når partyorkestret Top Seven spiller op lørdag, lige over middag til et brag af en bierfest.

Se billeder og video fra den populære bierfest på TV-Kalundborg.dk, lørdag aften.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0