AnnonceLuk annonce
Frivillige førstehjælpere starter netværk i Kalundborg

25-03-2019

Af Jens Nielsen

I postnummer 4400 har ’Danmark redder liv’ godkendt ca 30 frivillige førstehjælpere. Disse borger har accepteret at kunne blive kaldt ud dag og nat hvis en borger har fået hjertestop.

11 af disse frivillige førstehjælpere var samlet søndag formiddag på Aktivitetscenteret i Kalundborg for at drøfte muligheden for et nærmere samarbejder dem imellem.

Resultatet er, at der nu er dannet et netværk ’DRL 4400 Kalundborg’.

”Alle fremmødte var enige om at der er et behov for at have et netværk i baghånden når den dag kommer at man bliver kaldt ud til et hjertestop. Flere af de fremmødte havde allerede været kaldt ud, og de gav udtryk for at de meget gerne vil have nogle ”ligesindede” at kunne tale situatione igenne med,” oplyser Bjarne Jensen, Kalundborg, som havde taget initiativ til netværket, og som selv er førstehjælper.

Til mødet kom der rigtig mange praktiske spørgsmål på bordet, og flere af disse kunne mødet ikke umiddelbart svare på så de bliver nu fremsendt til ’Danmark redder liv’ for en besvarelse.

”Næste møde blev aftalt til onsdag den 18 september 2019 kl. 19:00 hvor vi håber på at endnu flere af de frivillige førstehjælpere møder op. Denne aften vil der være en Paramediciner som vil fortælle om deres syn på og samarbejde med de frivillige førstehjælpere,” siger Bjarne Jensen

De frivillige førstehjælpere der ikke deltog i søndagens møde; men som gerne vil være med i netværket, kan henvende sig til:

Bjarne Jensen, mail bjarne@amscan.dk eller Helle Flintholm flintholm@gmail.comFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0