AnnonceLuk annonce
Frivillig Fredag med Søs Egelind

28-09-2016

Søs Egelind underholder til Frivillig Fredag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forbindelse med åbningen af EUs frivilligheds år i 2011, udnævnte daværende socialminister Benedikte Kiær sidste fredag i september til national frivillighedsdag, og den fejrer man også i Kalundborg Kommune. I år sammen med blandt andre den folkekære skuespiller Søs Egelind.

Dagen har fået navnet Frivillig Fredag, og den falder altid på den sidste fredag i september. I Kalundborg Kommune fejres Frivillig Fredag for fjerde gang, og interessen er steget. I år er der fuldt hus, og alle pladser til dagen er fyldt op, når Søs Egelind giver foredrag på Herredsåsen.

315 frivillige ildsjæle fra mere end 80 foreninger samles fredag d. 30. september på Skolen på Herredsåsen. Kalundborg Kommune har inviteret alle interesserede frivillige ildsjæle til en hyggelig eftermiddag med lækkert mad, foredrag med Søs Egelind, og ikke mindst overrækkelse af Frivilligprisen til ildsjæle inden for det frivillige sociale arbejde. Det er alle typer af frivillige, der deltager, og der er repræsentanter fra gymnastikforeninger, spejdere, vågekoner, patientforeninger, cykelpiloter mv.

Frivilligprisen til ildsjæle inden for det frivillige sociale arbejde blev sidste år givet til Bjarne Rose fra Bedre Psykiatri. Med prisen følger et beløb på kr. 3.000,-, der skal bruges til en eller anden form for aktivitet i foreningen. 

Borgmester Martin Damm (V) vil byde velkommen til de mange mennesker kl. 16.15, inden prisen overrækkes af formand for Indstillingsudvalget Peter Jacobsen (O)Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0