AnnonceLuk annonce
Friske piger har bagt til støtte for en god sag

18-10-2018

Janine Madsen og Marie Madsen med deres kagebod ved SuperBrugsen i Ubby. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To friske pap søskende har brugt flere dage af efterårsferien til at bage for en god sag. Onsdag og torsdag har de solgt kager ved SuperBrugsen i Ubby.

Efterårsferien bruges meget forskelligt af de mange skolebørn som har fri. 14-årige Janine Madsen og 15-årige Marie Grønning fra Ubby og pap søskende, har brugt et par dage af ferien til at bage og til at sælge de lækre kager.

Omsætningen for salget af kagerne går til BørneTelefonen, som i oktober har kampagnen ’Bag for en sag’, hvor der landet over bages og sælges, og pengene doneres til BørneTelefonen.

De to friske piger havde onsdag sat deres lækre kager op ved SuperBrugsen i Ubby. Planen var at de skulle være der til kl. 15, men kl. 13.30 var der udsolgt, og de kunne pakke sammen, men kun for at tage hjem og bage endnu flere kager. Så torsdag formiddag var Janine og Marie tilbage ved brugsen i det gode vejr, og der gik ikke lang tid før handelen var i gang.

”Janine har en drøm om at blive konditor, og så ville vi gerne være med til at støtte en god sag, derfor har vi brugt et par dage af efterårsferien på at bage,” fortæller Marie Grønning i en pause mellem kunderne.

Udvalget hos de to ’iværksættere’ var chokolade cupcakes med smørcreme og forskelig topping, oreo cupcakes med og uden smørcreme, cookies med m&m’s og macarons med hvid chokolade ganache.

De to friske piger har dog ingen planer om at sælge kager i morgen fredag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0