AnnonceLuk annonce
Frisk luft - seje oplevelser - godt kammeratskab

06-05-2019

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

DDS Esbern Snare inviterer piger og drenge som går i 2. og 3. klasse til en spændende aften, onsdag d. 8. maj i spejderhytten, hvor der bliver mulighed for at prøve spejderlivet.

Det Danske Spejderkorps Esbern Snare i Kalundborg inviterer alle piger og drenge i 2. og 3. klasse til en spændende aften i Spejderhytten, Hestehaven 3A, onsdag d. 8. maj mellem kl. 17 og 19, hvor der bydes på masser af frisk luft, seje oplevelser og godt kammeratskab, kort sagt en sjov aften som spejder med alt hvad det indebærer.

”Hos DDS Esbern Snare lægger vi vægt på, at aktiviteter for minispejderne skal helst være så simple, at spejderne bliver udfordret, og samtidig kan arbejde med aktiviteten selv. En minispejder vil selv og kan selv - og skal opleve succes, men skal også udfordres, så minispejderen oplever udvikling,” fortæller Lisbet Andersen fra DDS Esbern Snare.

Så derfor opfordrer DDS Esbern Snare interesserede til at komme forbi og møde de nuværende minispejdere og minilederne - der er forskellige aktiviteter for spejderne - og samtidig vil forældre kunne snakke med et par ledere, og få mere information om det at være spejder.

Der er ingen tilmelding til arrangementet, som i øvrigt er gratis.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0