AnnonceLuk annonce
Fremtidens Kalundborg 

25-09-2018

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Den 27. september inviterer Kalundborgegnens Erhvervsråd lokale virksomhedsejere, ledere m.m.  til orientering om Kalundborg Kommunes erhvervsudvikling og infrastruktur i fremtiden. 

Kalundborgegnens Erhvervsråd har inviteret borgmester Martin Damm, udviklingsdirektør Michel van der Linden og havnedirektør Bent Rasmussen til at orientere om Kalundborg kommunes erhvervsudvikling og infrastruktur i fremtiden. Det handler om tre vigtige områder for vækst og udvikling af Kalundborg, tre områder, som alle er afhængige af hinanden. 

Den dybeste havn på Sjælland

Bent Rasmussen fortæller om, hvilke muligheder erhvervslivet i Kalundborg kommune får med Ny Vesthavn, som forventes færdig i februar 2019. Ved havnen etableres en 500 meter lang kaj med en vanddybde på 15 meter, hvilket bliver den dybeste på Sjælland. Med havnens placering tæt ved T-ruten i Storebælt, ser man frem til mange nye muligheder med havnen. 

Erhverv og infrastruktur

Michel van der Linden orienterer om nye erhvervsgrunde, der er blevet etableret i kommunen. Byggegrundene ligger i Høng, Svebølle, Havnsø, Gørlev og Kalundborg.

Martin Damm giver en status på infrastrukturen omkring Kalundborg Kommune, herunder motorvejen. Med et af de største erhvervsområder på Sjælland, ser Kalundborg Kommune en udbygning af infrastrukturen nødvendig, for at fastholde mulighederne for vækst og udvikling for erhvervslivet. 

Program: 

  • 13.00 – 13.05 Velkomst og introduktion v/ Kalundborgegnens Erhvervsråd

  • 13.05 – 13.25 Mulighederne med Ny Vesthavn v/ havnedirektør Bent Rasmussen

  • 13.25 – 13.45 Nye erhvervsgrunde i kommunen v/udviklingsdirektør Michel van der Linden 
  • 13.45 – 13.50 Kort pause

  • 13.50 – 14.10 Udviklingen af infrastrukturen v/borgmester Martin Damm

  • 14.10 – 14.30 Spørgsmål og dialog.

Arrangementet, der foregår torsdag den 27. september kl. 13 – 14.30 hos Kalundborgegnens Erhvervsråd i Bredgade 44, 1. sal i Kalundborg,  er målrettet ejere / ledere eller medarbejdere med relevant ledelsesfunktion i lokale virksomheder. 

Du kan tilmelde dig til mødet her eller kontakte Kalundborgegnens Erhvervsråd på telefon 59 55 00 55.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0