AnnonceLuk annonce
Freja og Od på Høng Bibliotek

15-04-2017

Johanna Fredskov og Ole Jørk udstiller på Høng Bibliotek i hele maj måned.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I maj måned bliver Høng Bibliotek igen befolket af en spændende udstilling, der hænger ned fra loftet.

Ole Jørk og Johnna Fredskov har lavet en installation inspireret af Ods og Frejas fantastiske mytologiske historie. Installationen bringer tilskueren tilbage til myternes tid og måske kan du mærke de gamle sjæle, der stadig bor på gården, Folkvang. Freja er en vigtig gudinde i den nordiske mytologi. Foruden elskov og frugtbarhed blev hun associeret med død, krig, magi, profeti og rigdom. Det fortælles at hun var gift med Od, der var bådbygger.

"Vores Installation er en inspiration af Ods og Frejas fantastiske historie, som måske er sandfærdig, eller måske bare overleveringer en skrøne fortalt omkring bålet, nogle krasserier på en sten eller tegn i sol, måne og stjerner,” siger Ole Jørk og Johnna Fredskov.

Om kunstnerne

Ole Jørk har arbejdet med træ hele sit liv, og maler også billeder. Hans billeder er fyldt til bristepunktet med forunderlige væsner.

Johnna Fredskov er uddannet keramiker fra kunsthåndværkskolen i Kolding. Hendes billeder bliver skabt af forskellige materialer, og grænserne er vide, hvis de da overhovedet er tilstede. Hun har også kastet sig ud i radioformatet under navnet RadioFruen på frekvensen 97,7.

Installationen kan ses på Høng Bibliotek i hele maj måned.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0