AnnonceLuk annonce
Fredagscafé for erhvervslivet-med smagsprøver

01-03-2020

Masser af muligheder for at netværke når Symb inviterer til Erhvervscafé. Privatfoto

Fredag den 6. marts fra kl. 15-17 er der igen mulighed for, at erhvervslivet kan slutte ugen af med en kold forfriskning og uformel snak i Symb - denne gang også med smagsprøver fra Mia Reesen Catering.

Gode idéer og nye relationer skabes ofte i uformelle rammer. Til Erhvervscafé i Symb er den primære dagsorden at netværke, skabe erhvervsforbindelser og forretninger på tværs.

Det er nu tredje gang, at Symb holder erhvervscafé. Hver gang går flere på weekend med nye erhvervsforbindelser i kontaktbogen. Arrangementet er for alle erhvervsaktører, som gerne vil udvide sit arbejdsnetværk. Mia Reesen, som er kendt af mange i byen for hendes fantastiske catering, kommer med smagsprøver fra hendes fantastiske køkkenkundskaber.

Symb er også i gang med spændende planer om udvidelse, hvor små virksomheder og iværksættere kan leje lokaler og flyverpladser centralt i Kalundborg by. Ved Erhvervscafeen er det muligt for interesserede at få en fremvisning af de ledige lokaler.

Symb-aren åbner kl. 15 i Symb, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på Kalundborg Station.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0