AnnonceLuk annonce
Fredagsbaren er åben på plejecentret

13-06-2021

Fredag formiddag åbnede fredagsbaren på Plejecenter Enggården. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag formiddag indviede Enggården i Ubby deres helt nye fredagsbar. Søren Ole Sørensen, der er direktør i Kalundborg Kommune med ansvar for sundhed, var forbi for at klippe den røde snor og være med til indvielsen af baren.

På Enggården i Ubby var det ikke kedeligt at gå fra til weekend. De indviede nemlig deres helt nye hjemmelavede fredagsbar i strålende solskin, hvor der blev serveret både kolde øl og drinks med paraplyer og sugerør. Marie Krogh Matthiesen, der er leder på Plejecenter Enggården i Ubby, bød velkommen til alle beboerne, der deltog i fredagsbaren og til Søren Ole Sørensen, direktør i Kalundborg Kommune. Han var inviteret til at klippe den røde snor, så baren kunne blive indviet.

Baren er åben

”Søren Ole Sørensen klipper den røde snor lige om et øjeblik, og når han har gjort det, er bare åben – og jeg giver den første omgang. Janni er bartender, og har i øvrigt også bygget baren sammen med nogle af beboerne,” sagde Marie Krogh Matthiesen, da hun bød velkommen.

Hun fortalte endvidere, at det var nogle af eleverne, der for et halvt års tid siden foreslog, at man skulle lave en fredagsbar, og så fulgte man op på idéen. 

”De ældre er meget begejstrede, og har glædet sig til at indvie baren. Vi troede egentlig, at vi var nødt til at dele os i to grupper grundet COVID-19, men da vejret er så fint, kan vi jo alle være udenfor i stedet, så det er skønt,” siger Marie Krogh Matthiesen.

Søren Ole Sørensen, der oprindelig selv er fra Ubby, og har boet der i de første 20 år af sit liv, klippede den røde snor og ønskede tillykke med den fine nye bar: ”Stort tillykke med den nye bar, jeg håber, at I får nogle gode snakke og hygger jer omkring den. Fredagsbaren er jo på mange arbejdspladser, og altså nu også på Enggården.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0