AnnonceLuk annonce
Frækt tricktyveri ved Føtex

02-02-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

En kvinde ringede i går formiddags til Midt- og Vestsjællands Politi for at fortælle, at hun havde været udsat for tricktyveri ude på parkeringspladsen ved Føtex i Kalundborg.

En mand rettede henvendelse til den 60-årige kvinde omkring kl. 10.45 ved hendes bil for at spørge om vej til Odense. Manden fandt et kort frem så kvinden kunne vise vejen på kortet til Odense. Kvinden havde lige været inde at handle, og havde derfor stillet sine nyindkøbte varer på forsædet med sin pung liggende øverst i indkøbsnettet.

Hun står efterfølgende med ryggen til døren, hvor indkøbsnettet er placeret, og har derfor ingen ide om, at manden sandsynligvis havde en hjælper med, som stjal hendes pung med penge i, der lå i bilen, imens hun snakkede med manden, der skulle have vist vej.

Det lykkedes de to mænd at få fingrene i omkring. 5.000 kr. fra kvindens pung.

”Det er den klassiske udgave af tricktyveriet den der, desværre. Mange spørger netop om vej, dog ser vi ofte den udgave om sommeren, men man kan jo da også lade som om, at man er faret vild om vinteren. Og kvinden er også i den typiske aldersgruppe, dog i den nedre ende, da det ofte er fra omkring den alder og op efter, at tricktyvene går efter. Og det er ofte kvinder, da mænd tit har deres penge i lommen,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Mændene kørte væk i en mørk stationcar af ukendt mrk. A: Mand, 45-50 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Lys skjorte, mørkegrå bukser, Medbragte: kort.

Politiet skal igen gøre opmærksom på, at man skal være særdeles påpasselig, hvis man bliver kontaktet eks. uden for et supermarked af nogle, der ønsker at få vist vej eller lignende, hvilket erfaringsvis ofte er udlændinge, der henvender sig. Det kan være optakten til et tricktyveri, som man er ude for.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0