AnnonceLuk annonce
Fradragstest: Er din skat ok - tjek her

04-03-2020

Peter Westergaard, Senior Partner og registreret revisor hos BDO i Kalundborg Foto: Jens Nielsen

Med BDO’s Fradragstest tjekker du nemt, om fradragene er glemt  

Spørgsmål om skattefradrag er helt aktuelle i disse dage, hvor årsopgørelsen inden længe er tilgængelig hos Skattestyrelsen; for den 9. marts eller tidligere frigiver Skattestyrelsen årsopgørelserne.

BDO, som er et af landets største rådgivende revisionsvirksomheder, med bl.a. kontor i Kalundborg, har i den forbindelse udviklet en interaktiv test, der igen i år vejleder om, hvordan man sikrer sig, at alle fradrag bliver husket på årsopgørelsen. For andet ville da være ærgerligt.

Hos BDO har intentionen fra start været at gøre det lidt nemmere at sætte sig ind i, hvilke fradrag man kan få. Og ingen ønsker jo at snyde sig selv ved at gå glip af fradrag, der kan lune på bundlinjen eller gøre pengepungen lidt tungere. Sidste år var der mere end 500.000 klik gennem BDO-testen, og det vidner om, at interessen for at få indberettet rigtigt er stor.

Peter Westergaard, Senior Partner og registreret revisor hos BDO i Kalundborg, forklarer: ”Testen er først og fremmest supernem at gå til, og derfor er det let at få vished for, at man ikke overser fradrag, som man faktisk har ret til. Generelt er reglerne for lønmodtageres skat ikke så komplekse her i landet, men det kan stadigvæk være svært at holde overblikket. Men med vores test er det altså endnu nemmere at tjekke det efter.”

Tag Fradragstesten her: https://fradragstesten.dk/Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0