AnnonceLuk annonce
Fra verdensscenen til Kalundborg

25-10-2019

Der er familiekoncert søndag den 3. november på Musisk Skole Kalundborg. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 3. november er der endnu engang musikoplevelse til børnefamilierne på Musisk Skole. Det er nemlig lykkedes at få besøg af Wenzell & Bugge og deres familiekoncert.

Familienkoncerten byder på dansk folkemusik, lidt klassisk og lidt fra hele verden i en glad blanding, og arrangør Søren Vind glæder sig til koncerten i den kommende weekend på Musisk Skole.

”Det er gammel dansk folkemusik, så det lyder jazzet, poppet, rocket og rigtig sjovt. Og vi kan ikke få armene ned,” fortæller Søren Vind.

Ronni Wenzell er egentlig klassisk uddannet på slagtøj, og han har både vibrafon og marimba med. Kristian Bugge er spillemand på violin. De mødte hinanden i Odenses musikmiljø omkring musikkonservatoriet, og har været venner siden. Når de ellers er i Danmark sammen, spiller de blandt andet koncerter for børn. 

Spiller på verdensscenen 

Sammen har de spillet over alt i verden, de har repræsenteret dansk musik ved OL i Kina og Fodbold-VM i Sydkorea, og for nyligt spillede de i Tivoli. 

”Vi elsker at spille folkemusik for børnefamilierne. Det er jo lystig og dansevenlig musik – og hvornår får vores børn ellers mulighed for at høre dansk folkemusik,” siger Kristian Bugge.

Ronni Wenzell bor til dagligt i Rio med sin brasilianske kone og barn. Kristian Bugge turnerer med mange forskellige musikgrupper, og er et kendt navn på folkfestivaler i Canada og det nordlige USA.

Koncerten begynder kl. 14. Billetter kan købes ved indgangen eller på kalundborgbib.dk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0