AnnonceLuk annonce
Fra advokat til motorcykelmekaniker i Buenos Aires

14-09-2017

Annette Birkmann holder foredrag på Svebølle Kvik Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Annette Birkmann sagde sit job op som succesfuld advokat, og rejste til Buenos Aires, og blev i stedet motorcykelmekaniker.

Annette Birkmann kommer til Svebølle Kvik Bibliotek med sit foredrag: ’Rejsen til mig’ torsdag den 28. september. Som 31-årig tog Annette Birkmann nemlig en stor beslutning. Hun droppede sin karriere som advokat for at udleve sin gamle barnedrøm om at køre på motorcykel. Hun rejser til Buenos Aires og fik arbejde på et motorcykelværksted, og derpå fulgte en rejse på 53.000 kilometer ene kvinde på motorcykel til Ildlandet i Argentina og videre til Mexico City.

Det bliver til en både indre og ydre rejse igennem nogle af de smukkeste egne i verden fyldt med glæde, ensomhed og store tanker. For hvad nu, hvis det, vi søger, findes lige nu og her – i dette øjeblik? Hvis den frihed og den glæde, vi længes efter, er til stede allerede – midt i dagligdagens ubekvemme realiteter?

”Annette Birkmann er en humoristisk, indsigtsfuld og hudløs ærlig foredragsholder, der deler gavmildt ud af sin erfaring og viden om at blive mere robust og skabe reel forandring. Annette formår at formidle effektfulde værktøjer, der er lige til at gå til, mens du bliver godt underholdt. Få stof til eftertanke ud over det sædvanlige med Annettes underholdende foredrag, der er både om hendes rejse til Syd-amerika og en rejse om at finde sig selv,” skriver Kalundborg Bibliotekerne.

Foredraget finder sted i Svebølle Kvik Bibliotek, Aktivitetscenteret i Svebølle torsdag d. 28. september kl. 19.00. Billetter købes via kalundborgbib.dk

Arrangementet er et samarbejde mellem Svebølle Biblioteksgruppe og Kalundborg Biblioteker. Kalundborg Biblioteker mødes jævnligt med en gruppe frivillige, som via et formaliseret samararbejde udarbejder program for biblioteksarrangementer i Svebølle. I Svebølle har borgerne derfor en ekstra mulighed for at få hjælp til billetkøb, ved at kontakte Olav Rye Hintze fra biblioteksgruppen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0