AnnonceLuk annonce
Fra Venezuela til Jernholtparken

14-12-2020

Cristal Cortez elsker sit job som rengøringsassistent på Jernholtparken. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På Jernholtparken i Kalundborg Kommune er der rigtig mange ildsjæle, der hver dag gør en særlig indsats for at yde pleje, omsorg og sikre en høj livskvalitet for de ældre beboere på plejecentret. En af dem er rengøringsassistenten, Cristal Cortez, der kommer fra Venezuela.

Cristal Cortez har en lidt anderledes historie. Hun er oprindelig uddannet industriel ingeniør, og har arbejdet i en stor international virksomhed i Venezuela. I 2013 var hun på ferie i Danmark, hvor hun mødte sit livs store kærlighed. Kort tid efter blev hun gift og flyttede til Kalundborg, og i dag arbejder hun altså på Jernholtparken.

Det var meget svært for mig at finde et arbejde, da jeg kom til Danmark. Til at starte med arbejdede jeg som vikar, men det var et meget ustabilt arbejde. Jeg ville gerne have et fast arbejde med et godt kollegieskab, hvor jeg er med til at gøre en vigtig forskel. Det har jeg fundet her på Jernholtparken. Hver dag tager jeg hjem fra arbejdet med et stort smil på læben, fordi jeg ved, at jeg gør en positiv forskel for andre mennesker,” fortæller Cristal Cortez, rengøringsassistent på Jernholtparken.

Nysgerrighed førte til job på Jernholtparken

Da Cristal arbejdede som vikar, men så hun hver dag efter job en masse glade cyklister, der cyklede frem og tilbage til Jernholtparken.Hun blev nysgerrig på, hvad de lavede, og besluttede sig derfor for at køre til Jernholtparken, tale med chefen og skaffe sig et fast arbejde.

”Her på Jernholtparken er der plads til alle, uanset hvor man kommer fra. Vi er meget glade for, at vi har kunne hjælpe Cristal med at komme godt ind på det danske arbejdsmarked. Vi arbejder aktivt med social kapital for, at Jernholtparken skal være en attraktiv arbejdsplads med højt nærvær og trivsel. Mangfoldighed og socialt ansvar er værdier, som ledere og medarbejdere i IP Nord gerne tager. I Kalundborg Kommune er der mange dygtige medarbejdere med anden etnisk baggrund, som vi gerne inviterer til et job i ældre – og plejesektoren. Det glæder os derfor, at Cristal er så glad for at være her,” fortæller Karin Gergelyffy Graff, områdechef for Integreret Pleje (IP) Nord.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0