AnnonceLuk annonce
Fortsat intensiv efterforskning efter skudsagen

19-11-2020

Af Jens Nielsen

Politiet fortsætter den intensive efterforskning i skudsagen fra Kalundborg, hvor to mænd er afgået ved døden og den tredje fortsat indlagt på et sygehus. Ingen er anholdt eller sigtet i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden anmeldelsen om skyderiet på Nørre Alle, Kalundborg, tirsdag aften kl. 18.12 foretaget med en intensiv efterforskning for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet.

Onsdag eftermiddag rykkede en af politiets såkaldte indtrængningshold ind på en adresse i Sct. Olaiparken i Kalundborg, men politiet kan ikke fortælle om aktionen har noget med skudsagen at gøre.

”Vi har fået en række tip og oplysninger som har givet anledning til mindre politiaktioner, men om aktionen i Sct. Olaiparken har noget med skudsagen at gøre, eller den har noget med den store aktion som Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi gennemførte flere steder på Sjælland i går, eller noget helt tredje, kan vi ikke oplyse om på nuværende tidspunkt,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Ofrene fra tirsdagens skudepisode var tre mænd først i 20-erne fra Storkøbenhavn, og to af dem er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, de pådrog sig. Den tredje mand er fortsat indlagt på et sygehus til behandling, men meldes i stabil tilstand.

Midt- og Vestsjællands Politi var onsdag til stede på Nørre Alle i Kalundborg med den mobile politistation for at kunne tale med borgere, der måske havde behov for at tale med politiet om tryghed, eller som måske kunne bidrage med oplysninger til politiets efterforskning.

”Politiet er meget glade for forskellige henvendelser med oplysninger, som allerede har givet anledning til mindre politiaktioner i går onsdag. Dog forestår der fortsat et større efterforskningsarbejde for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet,” udtaler vicepolitiinspektør Jacob Olsen som leder af efterforskningen.

Ingen er anholdt eller sigtet i sagen, som politiet ser med meget stor alvor på og håber på borgernes hjælp til opklaringen.

Den mobile politistation vil både i dag torsdag og i morgen fredag være til stede på Nørre Alle tæt ved supermarkedet Meny. Begge dage vil den mobile politistation være til stede i tidsrummet kl. 14.00 – 19.00 i håb om at få kontakt til personer, der færdes ved supermarkedet, og som kunne have oplysninger til politiet om personerne, der er involveret i skudsagen.

Oplysninger i sagen kan også gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448, via nærmeste politi på tlf. 114 eller via politiets hjemmeside under menupunktet ”Tip politiet”.

To dræbt efter skyderi


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0