AnnonceLuk annonce
Forsøgte at sælge stjålne varer på socialt medie

17-10-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

I går morges anmeldte indehaveren af en garnforretning i Hørve, at der havde været indbrud i butikken, hvorfra der var stjålet både garn og strikkepinde til en værdi af ca. 4.000 kr. Indehaveren fandt efterfølgende tyven, da hun forsøgte at sælge de stjålne varer via sociale medier.

Tyven havde skaffet sig adgang ved at opbryde en bagdør på et ukendt tidspunkt mellem mandag om eftermiddagen og tirsdag morgen. Politiet foretog sædvanlig undersøgelse af butikken for at sikre eventuelle tekniske spor efter tyven.

Om eftermiddagen henvendte indehaveren sig igen til politiet, idet de formodede tyvekoster fra butikken var blevet sat til salg på et socialt medie. Indehaveren havde lavet en aftale om at mødes med sælgeren, således at politiet også mødte op på det aftalte sted til det aftalte tidspunkt. Her traf politiet ud over forretningsindehaveren også en 25-årig kvinde fra Snertinge, som havde garn og strikkepinde til salg.  

Forretningsindehaveren kunne genkende nogle særlige strikkepinde, og den 25-årige kvinde blev anholdt, som mistænkt for indbrud, og for at være uberettiget i besiddelse af tyvekosterne efter indbrud i garnforretningen. Ved ransagning af hendes bil fandt politiet ikke yderligere beviser eller tyvekoster i sagen. 

Efterfølgende foretog politiet ransagning af den anholdtes bopæl, hvor en 26-årig mand blev truffet. Politiet fandt på adressen yderligere effekter i form af ca. 100 garnnøgler i indpakning og strikkepinde, som formodes at være tyvekoster efter indbruddet. Den 26-årige mand blev også sigtet for indbrud i garnforretningen, men nægtede at have kendskab dertil. De fundne effekter blev beslaglagt med kvindens accepter, men hun var utilfreds med ransagningen af bilen. Den ransagning skal en dommer nu kigge nærmere på med hensyn til grundlaget herfor. 

Kvinden blev løsladt efter endt sagsbehandling, og begge sigtede kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0