AnnonceLuk annonce
Forsamlingshus fejrer 100-års fødselsdag

02-04-2019

Lørdag fejres det at Ubby Foirsamlingshus har 100-års fødselsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ubby forsamlingshus fylder 100 år. Derfor inviteres alle til reception lørdag d. 6. april kl. 16-17 i Ubby Forsamlingshus, Hovedgaden 19. Jerslev, hvor dagen byder på reception, udstilling, påskeklip og gamle biler.

Lørdag kl. 16.00 er der velkomsttale ved formand for kultur- og fritidsudvalget Ole Glahn, når jubilæumsfesten for Ubby Forsamlingshus skydes i gang. Samtidig offentligøres Jubilæumsskriftet for forsamlingshuset.

Derefter er der reception med forplejning, og mulighed for at købe Jubilæumsskriftet for 75,- kr.

I dagens anledning er der udstillet gamle fotos og artikler der dokumenterer forsamlingshusets historie og Landbomuseet har udstillet forskellige effekter. Ligeledes vil der udenfor forsamlingshuset holde gamle biler fra de forskellige tidsperioder.

For børnefamilier, vil der allerede fra kl. 14.00 være mulighed for at deltage i kreativt værksted på biblioteket. Kom og få inspiration og hjælp til at klippe et gækkebrev til en, du har kær. Der vil være skabeloner til udklip og ideer til gækkevers, men der er også plads til at lade kreativiteten få frit spil. Undervejs serveres frugt til børnene og der vil være lidt at drikke, ligesom der er en lille konkurrence.

Der er gratis at deltage, - mød bare op.

Arbejdsgruppen bag fejringen glæder sig til at se rigtig mange mennesker i en af Kalundborg Kommunes stolte og aktive forsamlingshuse.

Lørdag aften er der fest, hvor Kim Kok har arrangeret spisning. Billetterne til denne fest er revet væk, og der er desværre ikke mulighed for at få plads til flere.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0