AnnonceLuk annonce
Forretninger røgskadet lørdag aften

20-09-2020

Af Jens Nielsen

To forretninger i Kordilgade blev røgskadet lørdag aften efter, at en gryde var blevet overophedet på Café La Viva.

Politi og brandvæsen blev lørdag aften kl. 20.58 kaldt til det gamle diskotek i Vænget i Kalundborg, hvor en anmelder kunne se røg.

Brandvæsenet oplyser at der var tale om, at en gryde, formentligt med olie, var blevet for varm i køkkenet hos Café La Viva. En medarbejder havde derfor båret gryden ud gennem kælderen og sat den i de lokaler som tidligere var diskotek, her var der så blevet hældt vand på gryden, hvilket udviklede kraftig røg.

Fra gammel tid har der været gennemgang fra lokalerne hvor diskoteket engang var, og til butikkerne Sportsmaster og Bech Menswear, derfor trak røgen op i begge butikker og personalet måtte tilkaldes for at åbne dørene for brandfolkene, som fik sat højtryksventilatorer op, som skubber røgen ud.

Et skadeservicefirma blev ligeledes tilkaldt, som skal forsøge, at fjerne røglugten fra både butikslokalerne og de mange varer.

På et tidspunkt var der mange udrykningskøretøjer i Kordilgade, bl.a. fordi der også ankom både en ambulance og en akutbil, men de havde intet med brandsagen at gøre, de var tilkaldt til en patient et andet sted i Kordilgade.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0