AnnonceLuk annonce
Formandsskifte i Kalundborgegnens Erhvervsråd

17-12-2019

Charlotte Balslev, ny formand for Kalundborgegnens Erhvervsråd. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Bestyrelsesformand for Kalundborgegnens Erhvervsråd, Niels Jørgensen, trækker sig som formand på grund af arbejdspres, det meddelte han mandag da bestyrelsen var samlet til møde. Ny formand blivler Charlotte Balslev.

På det netop afholdte bestyrelsesmøde i Kalundborgegnens Erhvervsråd, blev det vedtaget, at Charlotte Balslev, Equinor Refining Denmark, skal være formand for bestyrelsen pr. 16. december 2019. Charlotte Balslev blev valgt ind i bestyrelsen på generalforsamlingen, der blev afholdt i marts 2019.

Niels Jørgensen, Multi-Tech, har pga. øget arbejdspres valgt at trække sig fra formandsposten. Niels Jørgensen har siddet i bestyrelsen for Erhvervsrådet siden marts 2016 og været formand siden marts 2017. Han trækker sig helt fra bestyrelsen ved generalforsamlingen den 10. marts 2020.

Om sin fratræden udtaler Niels Jørgensen:

”For at sige det simpelt, så har vi oplevet en vækst på 25% i Multi-Tech og kan se frem til endnu et år med to-cifret vækst i 2020, så jeg bliver nødt til at lægge min tid i virksomheden.
Jeg er meget glad for den tid, jeg har haft i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Det har været givende med meget aktivitet. Jeg vil gerne takke bestyrelsen for et godt samarbejde i perioden, samt en tak til kontoret for den gode indsats
. Erhvervschef Jens Lerager har gjort det superflot. Erhvervsrådet har god økonomi, stemning og en stærk organisation, hvilket betyder, at det var let at tage beslutningen. Charlotte Balslev modtager et erhvervsråd, som er i opadgående udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil fortsætte med hende som formand.”

Charlotte Balslev glæder sig til opgaven som formand og udtaler:

”Jeg vil gerne takke Niels Jørgensen for en god tid som formand og jeg ser frem til at forsætte, hvor han slap. Erhvervsrådet har en stærk bestyrelse og en god daglig ledelse med den rette bemanding, hvilket gør, at der er mange initiativer og et højt aktivitetsniveau. Det forventer jeg forsætter ind i 2020, hvor vi holder farten oppe og bliver ved med at gøre en indsats for, at tydeliggøre Kalundborgegnens erhverv. Det glæder jeg mig til at arbejde med, og vil gøre mit ypperste for, at det lykkes.”

Erhvervsrådet takker Niels Jørgensen mange gange for opbakning og engagement og glæder sig til samarbejdet med Charlotte Balslev.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0