AnnonceLuk annonce
Formand går af efter 16 år på posten

14-03-2019

Inge Johansen stopper som formand for Kalundborg Badmintonklub efter 16 år på posten. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Formand for Kalundborg Badmintonklub, Inge Johansen, takker af efter 16 år på posten. Fortsætter i styregruppen for Kalundborg Rocker.

På Kalundborg Badminton Klubs netop afholdte generalforsamling skete et ”tronskifte”, idet klubbens mangeårige formand, Inge Johansen, ikke ønskede genvalg til formandsposten efter 16 år på denne post.

”Inge har gjort et helt enestående stykke arbejde for klubben igennem de 16 år. Ingen udfordring har været for stor for Inge, og ved bestyrelsens hjælp og opbakning er mange af udfordringerne kommet godt i mål. Inge fortsætter dog som repræsentant for klubben i styregruppen for Kalundborg Rocker, som løber af stablen for 20. gang 8., 9. og 10. august 2019,” skriver Kalundborg Badmintonklub i en pressemeddelelse.

På generalforsamlingen valgtes Gitte Brændemose som ny formand. Gitte tiltræder officielt formandsposten d. 1. april.

Hele familien Brændemose er vældig engageret i KBK, idet Gittes mand - Rene, og søn - Daniel, er at finde i hallen som både spillere og trænere flere gange ugentligt.

Gitte har i mange år været supporter ved badminton-arrangementer ved enhver lejlighed og har en glødende interesse for badminton-sporten i Kalundborg. Det er således med stor tillid og tiltro, at badmintonklubben overlader posten til Gitte.

 

Bestyrelsen i KBK ser nu således ud:

Formand:                  Gitte Brændemose

Næstformand:           Finn Korslund

Kasserer:                   Erik Nielsen

Sekretær:                  Gitte Heiberg

Ungdomsformand:    Rene BrændemoseFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0