AnnonceLuk annonce
Formand går af

27-02-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Formand for Kalundborg Ældreråd, Jens Møller Madsen, udtræder af Ældrerådet i Kalundborg med øjeblikkelig virkning, grundet helbredsmæssige årsager.

Jens Møller Madsen, der har været formand for Kalundborg Ældreråd gennem de sidste 14 måneder, udtræder nu med øjeblikkelig virkning, da hans helbred ikke længere kan holde til hvervet.  

”Denne beslutning er alene begrundet i helbredsmæssige årsager. Jeg har de seneste måneder ikke haft kræfterne til helt og fuldt at arbejde med de opgaver, som er så vigtige for at sætte fokus på hele ældreområdet i Kalundborg Kommune,”skriver han i en pressemeddelelse. 

Han siger samtidig tak til det nuværende ældreråd, samt de ældreråd, han har været en del af siden 2006. Ligeledes til alle samarbejdsparter i kommunen såvel i det politiske som i det administrative system. 

”Gennem de 14 måneder, hvor jeg har været formand, har jeg oplevet en stor arbejdsglæde og et fantastisk engagement hos medlemmerne af det nuværende ældreråd. Dette har klart vanskeliggjort min beslutning, men helbredet kommer i første række,”skriver han endvidere i pressemeddelelsen. 

Hvem der skal overtage som formand for Kalundborg Ældreråd vide endnu ikke, da alle medlemmer også først har fået beskeden i dag, onsdag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0